Traininguri și evenimente corporate

Consider că o companie indiferent de dimensiunea ei se aseamănă cu un organism uman în care fiecare sistem este vital pentru o funcționare optimă. Cum corpul este o reflexie a minții la fel și rezultatele sau blocajele dintr-un business reflectă tiparele de gândire ale oamenilor din management sau din execuție.

Sunt coach acreditat de către Metasysteme Coaching (Franța) din 2020, Facilitator acreditat în Metoda Demartini din 2021 (USA), neuro-terapeut avansat în P-DTR din 2019 (Portugalia) și absolvent al Neuro Science Academy (Australia).

De regulă urmăresc o structură clară și caut să ofer o experiență de învățare cât mai autentică astfel încât informația să schimbe percepțiile, deciziile și acțiunile tale și totodată să aibă un impact major asupra stării de bine și a performanțelor tale.

Susțin traininguri despre:

Tipare și modele mentale «

 

Neuroleadership «

 

Employee wellbeing «

» Neuro-hacking și cogniție

 

» Optimizarea somnului

 

» Ergonomie și postură

Pentru companii locale și naționale, către grupuri de tineri, oameni de business și management în locații atent alese sau în team-building-uri.

Cere mai multe detalii

„Rezultatele sau blocajele dintr-un business reflectă tiparele de gândire ale oamenilor din management sau din execuție.”

Cere mai multe detalii

Abonează-te la MindShift Weekly Newsletter

doza săptămânală de informații ce te va ajuta să fii mai bine pe plan personal și profesional

Dacă nu rezonezi cu e-mailurile pe care le primești, ai libertatea să te dezabonezi oricând.