Testul de valori

Valorile determină modul în care percepi, decizi și acționezi în tot ceea ce faci.

Testul de valori îți poate răspunde la două dintre cele mai puternice întrebări: care este scopul vieții și care este sensul vieții


Valorile sau prioritățile personale își au originea într-o disciplină care se numește axiologie, disciplină care se ocupă cu studiul sistematic al originii, esenței, clasificării, ierarhizării și funcției sociale a valorilor.

Practic prin testul de valori reușești să înțelegi mai profund cine ești și ce este cu adevărat important pentru tine. Personal consider că scopul vieții este să îți identifici valorile și scopul vieții este să trăiești în concordanță cu ele.

Conform unui studiu făcut în SUA cu privire la cât de iubesc oamenii profesia sau jobul pe care îl au doar 45% încântați de alegerea pe care au făcut-o.

 

De ce sunt importante valorile?

Pentru că este probabil cel mai important punct de start dacă vrei să îți recapeți starea de bine și sănătatea din punctul de vedere al tiparelor mentale care au provocat boala.

Descarcă gratuit testul de valori

Fiecare persoană trăiește în fiecare clipa, cu un set de priorități sau un set de valori unice, lucruri care sunt cele mai importante până la cel mai puțin importante în viața lor.

Prin testul de valori îți aduci claritate în ceea ce este cel mai  important  pentru tine și unde poți să crești natural, să ai o stare de bine și de echilibru.

Valorile determină modul în care percepi, decizi și acționezi în tot ceea ce faci.

Descarcă gratuit testul de valori 

și descoperă ariile vieții în care te manifești în mod natural

Dacă nu rezonezi cu e-mailurile pe care le primești, ai libertatea să te dezabonezi oricând.

Test creat inițial de Dr. John Demartini și ulterior adaptat de către Dacian Pășcuță