Despre mine

“Oamenii sunt ceea ce fac, nu ceea ce zic. De aceea consider că înțelegerea vieții și a oamenilor începe cu înțelegerea tiparelor de gândire.“


Misiunea mea este să schimb convingeri și să ofer o perspectivă diferită asupra a ceea ce înseamnă un proces de transformare complet. Cred cu adevărat că organismul uman își menține sau își redobândește starea de bine și sănătatea atunci când toate cele 3 planuri, fizic, mental și emoțional sunt în echilibru. Asta încerc să le transmit oamenilor cu care lucrez pentru a le oferi experiența unui proces transformational care sa le redea starea de bine, atât pe termen scurt cât și termen îndelungat.

Mă consider un om al educației și al dezvoltării continue și din 2015 am început să descopăr arta de a lucra cu mintea, emoțiile și corpul ca un întreg bazându-mă pe neurologie, neuroștiințe și coaching. 

Toate aceste informații pe care le-am acumulat în decursul anilor le-am transpus într-o forma metoda de tratament ce abordează corpul ca un întreg » Terapia sistemică neurofuncțională H3.

⦿

2014

Am fondat Centrului de Recuperare Medicală - KineticFIT din Iași (care în 2023 și-a schimbat denumirea și a devenit » Alchimeia), unde am avut plăcerea să lucrez personal cu peste 4.000 de persoane până în prezent.

⦿

2019

Am devenit neuroterapeut avansat în terapia PDT-R.

⦿

2020

Am devenit coach acreditat de către Metasysteme Coaching (Franța).

⦿

2021

Am devenit facilitator acreditat în Metoda Demartini.

⦿

2022

Am devenit absolvent al Neuro Science Academy (Australia).

Mentorii care m-au influențat pozitiv

și care mi-au schimbat fundamental modul în care privesc lumea, vindecarea și starea de bine

Am susținut traininguri despre tipare&modele mentale, vindecare integrativă, neuro-hacking și cogniție, optimizarea somnului, ergonomie și postură la companii locale și naționale, către grupuri de tineri, oameni de business și management. 

De regulă urmăresc o structură clară și caut să ofer o experiență de învățare cât mai autentică astfel încât informația să schimbe percepțiile, deciziile și acțiunile tale și totodată să aibă un impact major asupra stării de bine și a performanțelor tale.

„Lucrul cu Alex e revelator pe atât de multe planuri. Îmi place cât focus pune pe „a înțelege” înainte de „ a trata”, iar acest „a înțelege” vine din multe cunoștințe și legături pe care le face, împreună cu explicații faine. E inspirațional ca de la un terapeut să primesc și instrumente cu care să mă ajut eu, nu doar să „mă repare” el, iar Alex văd că practică acest echilibru din plin.”

Dacian Pășcuță

Testimoniale

Abonează-te la MindShift Weekly Newsletter

doza săptămânală de informații ce te va ajuta să fii mai bine pe plan personal și profesional

Dacă nu rezonezi cu e-mailurile pe care le primești, ai libertatea să te dezabonezi oricând.